Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Πρόγραμμα επιμόρφωσης β΄επιπέδου: αποτελέσματα κλήρωσης

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τα προγράμματα επιμόρφωσης β΄επιπέδου, που αρχίζουν από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010, ανακοινώθηκαν - κυριολεκτικά στο παρά πέντε! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τη συμμετοχή τους, με χρήση των κωδικών τους, επιλέγοντας «Προβολή Αίτησης Επιμόρφωσης» από το περιβάλλον του Πληροφοριακού συστήματος (ΟΠΣΔ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ – MIS) της Πράξης «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2007-2013), που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και του Ελληνικού Δημοσίου. Λάβετε ...θέσεις και καλό μάθημα!

2 σχόλια:

Miltos είπε...

Είναι που ΟΛΑ στην χωρα μας είναι οργανωμένα με σοφία και τάξη, ή μήπως ΟΛΑ στο χάος, γιατί λένε ότι το χαος είναι ... καλύτερα οργανωμένο.

N. είπε...

...Miltos, το "Μνημόνιο" φτάει και μόνο αυτό! Κι ύστερα πλην του χάους οργανωμένα και τα, να δεις πώς τα λένε, τα μπουρδέλ@@@@.Εμείς ως γνωστόν είμαστε κράτος-μέλος της ΕΕ.

Μπορεί να ενδιαφέρουν