Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Δέκα free download εργαλεία από τη Microsoft

Αντιγράφω από το φίλιο blog του mcsotos:Ακολουθώντας τη γενικότερη τάση στο Διαδίκτυο η Microsoft "μοιράζει" ορισμένα εργαλεία που μπορούν να αξιοποιηθούν στο σχολείο, όπως:
-To Learning Essentials που αποτελεί μία συλλογή πρόσθετων προτύπων και γραμμών εργαλείων στα MS Office Word, PowerPoint, Excel που σκοπό έχουν να καθοδηγήσουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε διάφορα πρότζεκτ. Παρέχουν εργαλεία και tutorials. Επισκεφτείτε τα tools> content, και download .
-Το Math Add In For Word 2007 , το πρόσθετο που θα σας διευκολύνει στη δημιουργία γραφικών παραστάσεων, εκτέλεση υπολογισμών και στην επίλυση των μεταβλητών με εξισώσεις που δημιουργήθηκαν στο MS Word.
-Το Windows Live Sky Drive θα είναι εύκολο να αποθηκεύσετε δεδομένα στο Διαδίκτυο, προσβάσιμα από παντού και που μπορείτε να τα διαμοιράσετε. Απλώς "σύρετε και αφήνετε", (drag ‘n drop) τα αρχεία σας στους δικτυακούς σας φακέλους.
-To Windows Live Movie Maker που προσθέτει εικόνες, βίντεο, μουσική για να δημιουργήσετε εύκολα μία ψηφιακή αφήγηση σε 1 λεπτό!
-Το The World Wide Telescope που μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ένα τηλεσκόπιο! Παρατηρήστε με εικόνες από τα καλύτερα επίγεια και διαστημικά τηλεσκόπια. Μπορείτε να ανακαλύψετε τα απομεινάρια της έκρηξης μίας σούπερνόβας που συνέβηκε πριν από πολλά χρόνια.Υπάρχουν σχέδια διδασκαλίαςπου συγκρίνουν τον Άρη με τη Γη “ Compare the topography of Earth and Mars” και εξερευνούν τα αστέρια με το παγκόσμιο τηλεσκόπιο "Explore the stars with WorldWide Telescope". Αξίζει μία επίσκεψη.
-Το Photosynth, μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή που συνδυάζει τις φωτογραφίες σας για να δημιουργήσει μία τρισδιάστατη απεικόνιση. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ή μπορείτε να "επισκεφθείτε" ήδη υπάρχοντα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
-Το Songsmith Ενδιαφέρον κι αληθινό. Μετατρέψτε αυτό που τραγουδάτε σε … τραγούδι. Ανοίξτε το λογισμικό, επιλέξτε το σκοπό και … πατήστε record, εγγραφή.
-Το Microsoft Education Labs με εφαρμογές που γεφυρώνουν το moodle με το MS Office αλλά και… πρόσθετο για τη Χημεία, για να δημιουργήσετε τις δικές σας flash cards, όπως και για να δημιουργήσετε τα δικά σας φύλλα εργασίας μαθηματικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπορεί να ενδιαφέρουν